Secure Payment

TALI PINGGANG PELANGSING INI AKAN MENJADI RAKAN BAIK ANDA BAGI MEMBAKAR KALORI, MENURUNKAN BERAT BADAN DAN MEMBENTUK BADAN ANDA!

1
TALI PINGGANG PELANGSING
Tali pinggang pelangsing ini direka bagi membantu menurunkan berat badan dan menyerlahkan otot perut anda.
2
UNISEKS
Sesuai untuk lelaki dan wanita yang ingin menurunkan berat badan, menyerlahkan badan dan mempunyai perut yang lebih kempis.
3
SAIZ UNIVERSAL
Tali pinggang ini boleh didapati dalam 1 saiz universal, yang elastik dan sesuai untuk anda sepanjang penurunan berat badan.

TENTANG TALI PINGGANG PELANGSING

Ia membantu membakar kalori, menyingkirkan cecair dan toksin yang berlebihan dalam badan, membakar lemak, mengekalkan postur yang betul dan membentuk figura.
  • Sangat selesa, boleh dilaras dan elastik. Dibuat oleh pakar yang mengetahui kepentingan keselesaan produk jenis sebegini untuk dipakai seharian.
  • Sesuai bagi meningkatkan kalori yang dibakar semasa bersukan, berjalan kaki atau melakukan kerja rumah. Hasilnya akan kelihatan dalam masa yang singkat.
  • Ia boleh dipakai di bawah pakaian - tiada yang akan perasan!
Tali pinggang pelangsing terlaris di internet!

KELEBIHAN UTAMA:

TALI PINGGANG UNTUK
MENURUNKAN BERAT BADAN
Perolehi perut kempis sekali dan selamanya!
ANDA MEMBAKAR
LEBIH BANYAK KALORI
Kesan sauna meningkatkan suhu badan, yang menjadikan anda lebih berpeluh, membakar lebih banyak lemak dan sekaligus lebih banyak kalori.
MENGURANGKAN TOKSIN
Ia membantu mengurangkan sentimeter dari pinggang, untuk mengurangkan "pegangan cinta", untuk menurunkan berat badan dan melicinkan kulit.
MEMPERBAIKI
POSTUR ANDA
Lindungi belakang anda dan elakkan kesakitan. Tali pinggang membantu mengelakkan kecederaan dan boleh melegakan ketidakselesaan bahagian bawah belakang.
SEMPURNA UNTUK SUKAN
Menyediakan sokongan belakang yang amat baik, memperbaiki postur dan melegakan kesakitan dan ketegangan semasa bersenam.
HADIAH YANG SEMPURNA
Hadiah yang sempurna untuk keluarga dan rakan-rakan!

SOALAN-SOALAN LAZIM (FAQ)

ADAKAH VELKRO TERUS MELEKAT DENGAN BAIK SELEPAS DIPAKAI?
Ya, seperti hari pertama.
ADAKAH IA BAGUS UNTUK BERPELUH DAN MENGEMPISKAN PERUT?
Ya, ia membantu anda berpeluh dan memperolehi perut yang lebih kempis.
ADAKAH TERDAPAT PELBAGAI SAIZ?
Tidak! Tali pinggang ini di datangkan dalam 1 saiz universal, yang elastik dan sesuai untuk anda sepanjang penurunan berat badan.
ADAKAH TERDAPAT TAWARAN PROMOSI SEMASA?
Ya, terdapat promosi semasa sebanyak 50%!
BELI SEKARANG! DENGAN DISKAUN 50%.
Secure Payment

Putih
Saya memiliki tali pinggang yang serupa namun saya sama sekali tidak menyukainya, ia amat teruk, jadi saya tiada harapan yang tinggi untuk SlimFit Belt. NAMUN saya silap. Tali pinggang ini amat selesa dan ringan, menghasilkan kesan sauna sedari mula. 100% disyorkan kepada semua orang.
Zohrin
Lebih dari yang saya harapkan! Saya telah lama mencari tali pinggang yang boleh meregang dan sesuai dengan saya, akhirnya saya menemuinya!
Amir
Saya mengecilkan pinggang sebanyak 2 cm! Saya sangat sukakannya, ianya berkualiti dan sangat selesa.
PROMOSI: Diskaun 50% untuk masa yang terhad

TERBAIK DI PASARAN!

179.00RM

358.00RM

Secure Payment